péntek

ZENÉLŐS-INTERAKTÍV

unokáim imádják a zenélős játékokat.
egy-két érdekesség, hogy ma már vannak olyan játékok,
amik hasonlítanak az igazi állatok tulajdonságaira.
a doromboló cicát pont azért imádta, mert a szüleivel tömblakásban
laktak, és nem lett volna idő, energia egy igazi kiscicára.
a kedves pihe-puha cica nagyon szereti a simogatást. Dorombolással hálálja meg a gondoskodást. Mozog, pislog, ha megsimogatod a bajuszát, mozgatja a fejét. Ha megsimogatod a fejét dorombolni kezd és hátra fordul.
Tartalom: Interaktív mozgó cica, fésű 
Bűbájos kutyus, mely nem csak aranyos formájával hódít, hanem képességeivel is! 2 interaktív üzemmóddal: 1. Tanulás - az Ábécé, a számok és testrészek megismertetése. 2. Zene és játékok: 10 együtt énekelhető kedves gyerek dallal. A Fisher-Price "Laugh and Learn" játéksorozata nem csak kellemes szórakozást, hanem korai tapasztalatszerzést és tanulást is biztosít!
A játék magyar és angol nyelvű, kapcsolóval lehet kiválasztani, milyen nyelven kommunikáljon.

A Teddy multimédiás maci magában foglalja a 21. század modern technológiáját és a klasszikus játékmackót. Műszaki jellemzők: Interaktív médialejátszó 1.8""-os, színes képernyő. Audio formátumok kezelése: MP3 / WAV / WMA Video formátumok kezelése: MPEG / WMV / AVI JPEG képek megjelenítése. Tartalmaz továbbá beépített játékokat, gyerekek által is megtanulható menüt. Beépített hangszóróval és akkumulátorral rendelkezik - ami rövid idő alatt újra tölthető. 512Mb-os, beépített, flash memóriáján számtalan gyermek zene és családi kép fér el, ami még bővíthető SD kártyával. A médialejátszó kivehető. Az képek, zenék feltöltése könnyen és gyorsan megoldható az USB kábel segítségével!


A kutyus, a  nyakában lévő szivecskét meghúzva kellemes dallamot játszik. Adhatjuk a baba kezébe, de kötözők segítségével fel is lógathatjuk kiságyra, bébihordozóra. Mérete: kb. 20cm.

Szórakoztató, mesélő játékmanó kisgyermekeknek!
8 klasszikus mesét mond, kiegészítőként a játékhoz egy 76 oldalas színes mesekönyv is tartozik.

Az alábbi meséket hallhatjuk a manótól:
Hófehérke és a hét törpe
Piroska és a farkas
A három kismalac
A rút kiskacsa
Hamupipőke
A békakirályfi
A teknős és a nyúl
A tücsök és a hangya

 Nyomd meg a pocakomat, és lásd meg mi történik!

Ezek a kedves kisállatok igazán szórakoztató társasága lehetnek egy kisbabának! Magaddal viheted a babakocsiba, a kiságyba, az autósülésbe vagy egyszerűen egy sétára. Ölelgesd, nyomkodd meg őket! Cserében énekelnek, nevetnek, beszélnek, villognak. Ez a kedves társ biztonságot adhat a babának a nehezebb percekben.

Nincsenek megjegyzések: